Tjänster

Enskilda samtal

katsia-jazwinska-eNi6006DeCo-unsplash

Enskilda samtal passar dig som är nyfiken på hälsofrämjande vägledning och stöd vid individuella sessioner. Om du lockas av tanken på att lära känna dig själv djupare, liksom att etablera autentisk kontakt inåt och med andra, så passar denna tjänst dig.

Samtalen syftar till att stärka dina egna resurser, för att påverka din livssituation och ditt välbefinnande. Konkreta verktyg erbjuds utifrån önskemål och behov. Liksom samtalen innehåller övning av konstruktiva sätt att reglera ditt nervsystem.

Processen inbegriper att vi tillsammans identifierar och skapar förståelse utifrån din aktuella livsupplevelse. Vi undersöker din önskan om förändring och vad det är du hoppas på framåt. Vi hjälps åt att finna och tydliggöra framkomliga vägar dit, liksom jobbar med ingredienser för utveckling att äga rum inifrån. Medveten närvaro är en röd tråd.

För tillfället erbjuds inte tjänsten enskilda samtal – håll utkik efter uppdatering gällande detta framledes. Välkommen att höra av dig vid frågor.


Samtalsgrupper

harry-tharsiman-QpH1Gy8Uk5A-unsplashInfrias uppskattade samtalsgrupper erbjuder ett socialt sammanhang med pedagogiskt paketerad hälsokunskap i föredragsform, ledning av gemensam gruppreflektion, liksom vägledda övningar av praktiska verktyg som främjar din hälsa.

Tillfällena är strukturerade för dig att få stanna upp, möta dig själv, reflektera och lära nytt eller påminnas. Syftet är ökad självkännedom och att nå djupare inåt mot insikter, motivation, förståelse liksom stressreducering.

Innehåll vid samtalsgrupperna kan bland annat vara: Helhetssyn på vad hälsa är, stresskunskap, medveten närvaro på djupet, betydelsen av existentiell reflektion, fasetter av existentiell hälsa, liksom hur meningsfullhet och livsriktning påverkar din hälsa.

Håll utkik efter datum för kommande tillfällen.


Föreläsande & workshops

matt-artz-1k8-pMs3QPg-unsplashÄr du intresserad av modern, klok och tvärvetenskaplig hälsokunskap? Behövs verktyg för stressreducering på din arbetsplats eller inom din förening?

Infria erbjuder djuplodade hälsoperspektiv, utifrån en bred kunskapsbas, konkreta metoder samt en skarp förmåga att se människor och skapa genuina möten. Välkommen med förfrågningar gällande workshops och föreläsningar.

Verksamheten bedrivs i Uppsala med omnejd. Vid förfrågan har jag möjlighet att resa för föreläsningsuppdrag. Prissättning enligt överenskommelse och utifrån uppdrag.