Utlåtanden

Ord från tidigare klienter:

“Att prata med Lauren är att gå på djupet i allt man går igenom i just denna period i livet, alla rädslor, alla drömmar, alla förväntningar och alla besvikelser. Att kunna gå så på djupet bara på en session är något jag aldrig varit med om förr. Man känner hur Lauren är så närvarande och verkligen lyssnar och SER en (trots distans via videosamtal).

Det är som att världen pausas under den stunden och man får tillsammans med en så klok och kunnig person gå igenom var man precis har varit, vad man har lämnat och vart man ska fokusera på att gå. Inget känns läskigt eller främmande utan bara tryggt och helt naturligt. Som att man i den stunden i totalt lugn och med perspektiv kan se sitt egna liv och kommande beslut i klarhet och utan rädslor. Just eftersom man inte är ensam om det heller.

Man har en guide som man kan lita på och som kommer säga även de där svåra sakerna som ibland kan vara svåra att höra, men som är så otroligt utvecklande att analysera och tänka på. För mig kom det även upp saker som jag har känt inom mig men som jag aldrig kunnat sätta ord på, som Lauren tog fram och satte ord på, vilket är en helt fantastisk känsla. Som att kunna frigöra en intern sanning som aldrig riktigt fått vingar och som nu inte bara får vingar utan dessutom stannar kvar som en sanning inom en. En uttalad sanning som man kan äga och ta energi från, istället för att gömma.

Tack för den oerhört viktiga stunden, som jag kommer bära med mig och återvända till antagligen under resten av livet. Så värdefullt!”

– Simona

“Jag har dagligen så mycket användning av våra samtal och kan inte tacka dig nog för det!”

– S

“Lauren är oerhört professionell och kunnig! Hon är unik i sitt slag och fokuserar verkligen på hela människan när det kommer till hälsa.

Hon belyser områden som är så viktiga men som är väldigt svåra att få stöd i eller finna vettig och relevant information om någon annanstans. Det gör hennes jobb och tjänster ännu viktigare! Jag är så glad över att jag tog mig tiden att gå samtalsgrupperna då det gav mer än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig!

På ett otroligt inlyssnande sätt hjälper hon dig med vad just du och din unika person behöver hjälp med. Med olika metoder och verktyg går hon på djupet och delar även med sig av behjälpliga verktyg som man kan ta med sig hem.

Jag skulle rekommendera alla att på något vis få hjälp och/eller kunskap från Lauren och hennes Infria!”

– Anneli

“Jag har provat på Samtalsgruppen och den har hjälpt mig med mycket, bl.a. att stanna upp och möta mig själv och reflektera med hjälp av guidning, jag har lärt mig mycket nytt men kanske viktigast av allt, blivit påmind om det jag faktiskt redan vet om.

Att prata i grupp kändes konstigt innan, men jag är mer än nöjd över att jag gav det en chans! Som jag själv säger till min 8-åriga son; ”Du kan inte säga att du inte tycker om något förrän du provat!” Jag är tacksam över att jag för en gångs skull lyssnade på mina egna råd!

Till alla som tvekar, velar eller funderar: Ställ inga krav på er själva, ge er en chans att prova 1 gång, sen får man ta en dag i taget.

Tack Lauren för att du gör det du gör och är den du är (verkligen rätt person på rätt plats).”

– Valerie

“Så positivt överraskad av den kapacitet som Lauren har att mobilisera självinsikten, reflektionen, lugnet hos en! Fantastiskt! Rekommenderas hjärtligt!”

– Irene

“Förra veckan var sista gången vi träffades i en liten grupp som Lauren Richter tog emot genom hennes företag: Infria. Och bjöd in till 3 unika tillfällen att ha samtalsgrupp med fokus på medveten närvaro, självkännedom, ökad hälsa och välbefinnande.

Vilket himla bra upplägg på dina samtalsgrupper, väl genomförda, professionella genomgångar av viktig information, kunskap, senaste forskning om hälsa och välmående. Rogivande och inspirerande meditation. Samt bra diskussioner.

Med din yrkeskunskap, gedigna yrkeserfarenhet, ditt lugn och ditt sunda sätt att formulera dig, resonera, tänka och ställa frågor blev diskussionerna väldigt utvecklande, intressanta och givande.

Vi kommer garanterat ses igen. Jag vill lära mig mer… Tack Lauren.”

– Adriana

“Det har varit tre härliga tillfällen för eftertanke och reflektion som vi alla borde ta oss tid till återkommande. Lauren har varit en lyhörd och engagerande samtalsledare som varmt rekommenderas! Jag hoppas att de som vill ur gruppen kan träffas igen för att fortsatt dialog om de processer som samtalsgruppen startade i oss. Du som alls är nyfiken – anmäl dig till nästa omgång hos Lauren!”

– Lisa

“Rekommenderas varmt. I går kväll var “min grupps” sista kväll med samtal och meditation tillsammans med Lauren. Vi har träffats tre torsdagskvällar och alla vill vi ha mer. Anmäl dig!”

– Birgitta